ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

.......................... ....  ...  ... .. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Όπως θα είδατε και στο εισαγωγικό video, ο εξοπλισμός που θα χρειαστεί να έχετε προκειμένου να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα, είναι ο εξής:

  • Γρήγορη σύνδεση: Είναι αρκετό να έχετε υπολογιστή με επεξεργαστή Pentium III στα 800 MHz, αλλά απαραίτητο να έχετε μία γρήγορη σύνδεση στο Internet, δηλαδή από 1024 Kbps και πάνω, για να μην έχετε διακοπές στη εικόνα και τον ήχο.
  • Καλά ηχεία και κάμερα: Οι περισσότεροι θα έχετε ήδη... Όσοι έχετε laptop, επίσης. Διότι οι ενσωματωμένες κάμαρες των laptops είναι και καλής ποιότητας, καθώς και τα μικρόφωνα τους. Εάν πάλι, τα ηχεία σας δεν έχουν καλή απόδοση, τότε θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε ή να προσθέσετε ένα σετ εξωτερικών ηχείων. Υπάρχουν πολύ καλά σετ τριών ή δύο  ηχείων για υπολογιστές πολύ καλής ποιότητας και σε χαμηλό κόστος. Η ποιότητα της εικόνας και κυρίως του ήχου παίζει σημαντικό ρόλο για τη σωστή έκβαση του μαθήματος.
  • Σύνδεση με το Skype: Οι περισσότεροι από εσάς, ίσως να το χρησιμοποιείτε ήδη, αφού είναι ο πλέον διαδεδομένος δωρεάν τρόπος επικοινωνίας, με εικόνα και ήχο. Εάν πάλι, δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

 

 

______________________________________________________________________________________________________________________

.........................................................ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΣΤΕ ΣΤΟ Skype

Skype Μπαίνετε στην ιστοσελίδα του Skype: www.Skype.gr (υποστηρίζεται στα ελληνικά) και κατεβάζετε το πρόγραμμα, πατώντας στο Download Skype Free. Πηγαίνετε στις Λήψεις του υπολογιστή σας (συνήθως είναι στο: έναρξη ή menuχρήστης ή userλήψεις ή downloads ). Κάνετε διπλό κλικ για εγκατάσταση ή καλύτερα δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής στο εικονίδιο Setup. Ακολουθείστε τις οδηγίες εγκατάστασης. Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα, ανοίξτε το. Θα σας ζητηθεί να ρυθμίστε τον ήχο και την κάμερά σας. Αν όχι, τότε κάντε κλικ στην επαφή Echo / Sound Test Service που βρίσκεται στην κάθετη στήλη αριστερά και ύστερα πηγαίνετε επάνω στο μενού στο: Κλήση → Ρυθμίσεις ήχου για ρύθμιση του ήχου σας, σύμφωνα με το τεστ που σας υποδεικνύει. Έπειτα πηγαίνετε στο: Κλήση → Βίντεο - Ρυθμίσεις βίντεο για ρύθμιση της εικόνας.  Διαμορφώστε το προφίλ σας και είστε έτοιμοι!