“ Ποιοι είμαστε εμείς ”

Είμαστε μία ομάδα καλλιτεχνών με σοβαρές σπουδές, γνώση και πολυετή εμπειρία, όπου ο καθένας συμβάλλει με τον τρόπο του, στην εκπαίδευση και την ενημέρωσή σας.

Στην ομάδα μας συμπεριλαμβάνονται μουσικοί δημιουργοί, που ασχολούνται με την ενορχήστρωση και τη σύνθεση, καθώς επίσης και στιχουργοί.

Συνεργάτης και σύμβουλος των μαθημάτων φωνητικής είναι η Vivi Kitsou, με συνεχή επαγγελματική πορεία στο τραγούδι και το θέαμα από το 1987, σε Ελλάδα και εξωτερικό και πολυετή διδακτική εμπειρία. Η μέθοδος διδασκαλίας της είναι ένας συγκερασμός από κλασικές και σύγχρονες πρακτικές φωνητικής τεχνικής, προσαρμοζόμενες ανάλογα με τις αδυναμίες του κάθε μαθητευόμενου, έτσι ώστε νε επιτυγχάνεται η ταχεία και ασφαλής εξέλιξη του.

Σύντομο βιογραφικό

Η Vivi Kitsou γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε κλασικό και μοντέρνο τραγούδι, μιούζικαλ και τζαζ, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης σπούδασε πιάνο, ανώτερα θεωρητικά μουσικής, υποκριτική και μοντέρνο χορό. Διαθέτοντας μεγάλη γκάμα ρεπερτορίου και φωνής καθώς και δυναμική παρουσία, έχει στο ενεργητικό της συμμετοχές σε πολλά τηλεοπτικά shows στα μεγαλύτερα ελληνικά κανάλια (Mega, Ant-1, Alpha, NET, ET1), καθώς και πολλές εμφανίσεις και συνεργασίες με διάσημους Έλληνες τραγουδιστές, με Rock και Jazz bands σε νυχτερινά κέντρα, μουσικές σκηνές και συναυλίες, καθώς και με θεατρικές ομάδες.

Έχει κάνει δύο προσωπικές δισκογραφικές δουλειές στην Γαλλία με την εταιρεία Victorie/Musidisc σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης συνθέτη Στέλιο Βλαβιανό.

http://fr.wikipedia.org/wiki/Stelios_Vlavianos

http://www.eem.org.gr/members_detail.asp?id=79

Στην Ελλάδα έχει συμμετάσχει σε ένα CD με επανεκτελέσεις τραγουδιών της δεκαετίας του 60, σε CD με τραγούδια από ελληνικές Οπερέτες και έχει τραγουδήσει σε διάφορα soundtracks μεταγλωττισμένων ταινιών, όπως: The Lion King... κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες και μερικά δείγματα δουλειάς της από video και  ηχογραφήσεις θα βρείτε στις διευθύνσεις:

 

You Tube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0EBD24B31A6BA40A

Facebook page: https://www.facebook.com/Vivi-Kitsou-ViKi-285294521505392/

SoundCloud: https://soundcloud.com/vivi-kitsou

MySpace: https://myspace.com/vivi.kitsou

Website: www.vivikitsou.com